Garantie Bijuterii

Bijuteriile prezentate sub brandul Belle Arte sunt importate si distribuite de L&C ANNE COMPANY SRL in baza autorizatiei emisa de către Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor, Autorizatia nr. 11000 din data de 18.10.2019 si a marcii proprii de responsabilitate.

Toate bijuteriile din argint comercializate sunt verificate și certificate cu o puritate de 92.5% .

GARANTIA bijuteriilor 92.5% placate cu aur de 18K

Pentru a proteja cat mai bine si a prelungi durata de viata a bijuteriilor este necesar sa urmati recomandarile de mai jos:

1.    Feriti bijuteriile de lovituri, deschideti cu delicatete bratarile, cerceii, colierele, lanturile, etc.

2.    Evitati contactul bijuteriilor cu apa, detergenti, produse cosmetice si chimice sau corozive,

3.    Bijuteriile aurite isi pierd depunerea de metal pretios, daca intra in contact cu spray-urile cosmetice sau cu orice alt produs petro-chimic. Materialele

4.    Nu purtati bijuteriile in timpul somnului, pentru a evita deteriorarile sau ranirile.

5.    Bijuteriile nu se vor purta in timpul unor activitati fizice de contact sau care au ca rezultat transpiratia abundenta, pentru a se evita zgarierea stratului de suprafata, dezlipirea partilor sau indepartarea stratului de suprafata al bijuteriei.

6.    Pentru ingrijirea bijuteriilor si pastrarea stralucirii acestora va recomandam sa utilizati un material textil moale, special pentru curatarea acestora si in nici un caz nu utilizati solventi sau substante chimice. NU frecati! De asemenea, nu folositi parfumuri sau spray fixativ in vecinatatea bijuteriilor.

7.    Nu lipiti pietrele cazute cu adeziv tip “picatura” sau orice alt tip.

8.    Nu pastrati bijuteriile in aer liber intr-un mediu umed, in cutii de carton, pungi de hartie sau de lemn - lemnul, stejarul in special, contine un acid care ii grabeste ingalbenirea, ci doar in saculeti de bumbac, individual, la loc uscat.

Reconditionarea/inlocuirea bijuteriilor se face gratuit in termen de 30 zile de catre furnizor numai daca au fost respectate punctele de mai sus.

Termene de garanţie, conform L.449/2003:

•    6 luni pentru bijuteriile din argint placate cu aur;

Conform O.G. 21/1992, garantia consta in remedierea gratuita a deficientelor aparute la produse in cadrul termenului de garantie si care nu sunt imputate consumatorului. Aceasta remediere se va face intr-un termen rezonabil stabilit prin reglementari.

Restituirea contravalorii sau inlocuirea produsului, se face numai dupa constatarea imposibilitatii folosirii acestuia si numai daca aceasta situatie nu este imputabila cumparatorului.

Aceasta garantie nu include deterioarea provocata bijuteriei din nerespectarea recomandarilor de la pct. 1 - 8, accidentelor, a neglijentei, a utilizarii necorespunzatoare a acesteia sau a altor factori care nu au legatura cu defectele de material sau de manopera.

Orice reparatie la produsele aflate in termenul de garantie se va efectua in mod gratuit sau se va inlocui in conditiile OG nr.21/1992 revizuita, daca se confirma faptul ca un defect de material sau de manopera a reprezentat cauza unei asemenea deteriorari, mai degraba decat utilizarea necorespunzatoare a bijuteriei de catre cumparator. In cazul  inlocuirii, nu garantam ca va fi livrat acelasi model, se va livra un model similar avand o valoare echivalenta sau se va restitui contravaloarea sumei de bani.

IMPORTANT: Pentru a beneficia de garantia produsului, pastrati documentele insotitoare ale acestuia, respectiv Factura Fiscala si Certificatul de Garantie.

NU se mai acorada garantia in situatia in care produsele sunt trimise inapoi fara aceste doua documente.

Pentru categoria bijuterii ca modalitati de plata avem:

1. Ramburs (plata la livrare)

In functie de metoda de livrare, comanda (valoarea integrala a produselor si a transportului) se va achita la agentul serviciului de curierat rapid.

2. Transfer bancar (Ordin de Plata)

Daca optati pentru aceasta modalitate de plata, comanda dvs. va fi livrata doar dupa incasarea

contravalorii  in contul christianne.ro. 

Datele beneficiarului platii sunt urmatoarele:

•    Denumire: S.C L&C ANNE COMPANY SRL 

•    Nr. de Inreg. la Registrul Comertului: J40/8583/2013

•    Cod Unic de Inregistrare: RO31978460

•    Banca: Alpha Bank

•    Cont bancar IBAN: 14BUCU2082234817021RON

Pentru o identificare rapida a platii dvs. va rugam sa scrieti clar in OP, la obiectul platii, numarul comenzii/facturii proforme pentru care se efectueaza plata

Timpi de livrare: 24-48 ore

Retur

Conform legii, puteti returna produsele achizitionate in maxim 14 zile calendaristice de la primirea coletului, daca acestea sunt in conditii perfecte (in aceleasi conditii in care au fost livrate), fara urma de uzura sau deteriorare a produsului sau a ambalajului. In cazul in care renuntati la cumparare, este obligatoriu sa returnati produsul exact in starea in care v-a fost livrat, in ambalajul original, nefolosit, insotit de toata documentatia cu care a fost livrat. Produsul se trimite prin curierat catre noi, costul transportului de retur fiind suportat de client. Suma de returnat se vireaza prin transfer bancar, in maxim 14 zile de la data denuntarii contractului, in contul indicat de client, mai putin costul transportului. Rambursarea pretului catre dumneavoastra se va face numai dupa primirea produsului si confirmarea emisa de www.belle-arte.ro ca acesta este in stare perfecta. Produsele returnate vor fi trimise, prin Fan Courier, la adresa: Strada Intrarea Ogradei nr.15, sector 5, Bucuresti. Nu se accepta alte modalitati de retur.