Garantie Incaltaminte

BELLE-ARTE

Pentru cunoscatorii de pantofi 


  • OBSERVATII 

Produsele de lux necesita o utilizare si intretinere atenta. 

Incaltamintea nu este un produs impermeabil, de aceea se recomanda purtarea ei pe vreme uscata, exceptie face doar incaltamintea creata pentru mediul umed. 

Deoarece captuselile nu au fost tratate chimic, exista riscul migrarii culorilor. De aceea se recomanda utilizarea ciorapilor asortati si de culoare inchisa. 

Orice defect cauzat de conducerea autovehiculelor nu este considerat defect de fabricatie. Pantofii cu toc inalt nu sunt recomandati pentru conducerea autovehiculelor. 


S.C. BELLE-ARTE BUSINESS SRL Str. Banu Maracine nr. 4, sector 5, Bucuresti Telefon : 0759.505.744 E-mail : comenzi@belle-arte.ro 


  • CERTIFICAT DE GARANTIE

Termenul de garantie este conform Legii 499/12.11.2013, acest termen fiind valabil doar in cazul viciilor ascunse (defecte de fabricatie) nu si in cazul in care instructiunile de folosire nu au fost respectate.


  • CONDITII DE ACORDARE A GARANTIEI

1. Termenul de garantie comerciala este 30 de zile de la data cumpararii produsului.

2. Garantia de conformitate se acorda pentru lipsa de conformitate cu prevederile contractului de vanzare cumparare aparuta in 2 ani de la vanzare, durata medie de utilizare a produsului fiind de 24 luni.

3. Garantie pentru viciile ascunse este de 6 luni de la data cumpararii.

4. Garantia se acorda conform legislatiei romane in vigoare la data cumpararii, se aplica numai daca produsul a fost folosit corespunzator.

5. In cazul defectarii in conditii normale de utilizare si in conditiile respectarii instructiunilor de folosire, produsul respectiv se va preda, in ambalajul sau original, impreuna cu toate accesoriile aferente, certificatul de garantie si bonul fiscal, la magazinul de unde a fost achizitionat, pentru constatare. ln termen de 15 zile lucratoare, veti primi o solutionare conform legislatiei in vigoare.

6. Garantia se asigura prin repararea sau inlocuirea produsului, dupa caz, conform legislatiei romane in vigoare, la data cumpararii.

7. Acest certificat de garantie va asigura toate drepturile conferite de Legea 449/2003 si OG 21/1992.


  • INSTRUCTIUNI GENERALE DE INGRIJIRE SI UTILIZARE A INCALTAMINTEI

- Dupa fiecare purtare, incaltamintea se va curata de praf si se va pune intr-un loc curat si ferit de praf, umezeala sau sursa de caldura.

- Incaltamintea trebuie curatata si uscata inaintea aplicarii oricarui luciu de intretinere, creme, preparate contra petelor, etc.

- Pentru a mari durata de folosire, se recomanda purtarea alternativa a doua-trei perechi de incaltaminte pe saptamana.

- Incaltamintea umeda se usuca lent, ferita de contactul direct, cu sursele de caldura.

- Fetele incaltamintei se vor feri de lovituri directe.

- Se interzice cu desavarsire spalarea incaltamintei in masina de spalat, udarea puternica cu apa sau alte lichide care pot favoriza dezlipirea.

- Se recomanda folosirea incaltatorului pentru a nu se deteriora partea din spate a incaltamintei.


  • CURATAREA SI INTRETINEREA INCALTAMINTEI

Incaltamintea cu fete netede sau presate se curata de praf cu o carpa moale sau cu perie, iar petele de grasime sau alte impuritati se indeparteaza cu o carpa inmuiata intr-o solutie apoasa de detergent (1-2%).

Pentru buna intretinere a pielii, dupa cateva purtari, se aplica, cu ajutorul unei perii sau carpe moi, un strat de crema(ceara) pentru incaltaminte, dupa care se lustruieste.

Incaltamintea cu fete din lac sau piei metalizate se curata de praf, cu o carpa moale si trebuie ferita de contactul direct cu solvent organic(acetona, alcool).

Incaltamintea cu talpa din poliuretana, cauciuc, pvc se va feri de actiunea produselor petroliere si a solventilor organici.