Politica de retur

Va rugam sa completati - Formularul de retur


Schimbarea produselor si/sau a marimilor

In cazul in care doriti sa schimbati marimea produsului achizitionat, sa-l inlocuiti cu un alt produs sau returnarea banilor, in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii acestuia, aveti posibilitatea sa comunicati acest fapt prin e-mail sau telefonic, la numarul de telefon 0759.505.744 sau la adresa de e-mail retur@belle-arte.ro.


Transportul este gratuit in cazul:

- schimbarii marimii (colet la schimb);

- schimbarii produsului cu alt produs (colet la schimb si achitare/restituire diferenta de pret, daca este cazul);

- returnare bani.


IMPORTANT!

Daca pentru o comanda se vor solicita doua sau mai multe schimburi, incepand cu cel de-al treilea schimb, cheltuielile de transport vor fi suportate de cumparator.


Returul produselor

Cumparatorul are dreptul de a returna produsul/produsele comandat/e in decurs de maxim 14 zile calendaristice de la data la care cumparatorul a intrat in posesia fizica a produselor.


Cererea de retur este aprobata doar daca produsele vor fi returnate vanzatorului inainte de expirarea perioadei de 14 zile calendaristice de la primirea produselor de catre cumparator, in starea in care au fost livrate, fara a prezenta urme de folosire si daca nu sunt deteriorate ca urmare a culpei clientului.


Suma de returnat se vireaza prin transfer bancar in contul indicat de client in e-mail sau telefonic, in 14 zile lucratoare de la data primirii produselor returnate, numai dupa verificarea prealabila a acestora.


In cazul in care se opteaza pentru returnarea banilor, facem o solicitare de ridicare colet de la dvs. Curierul urmand sa va contacteze pentru ridicare in maxim 2 zile lucratoare. In interiorul cutiei este necesar sa adaugati si factura primita.


Va rugam sa completati - Formularul de retur